UŞAK / MERKEZ - 23 Nisan Ortaokulu

23 Nisan Ortaokulu

Ünalan Mh. Güneş Sk. No26/B 64100 Merkez/UŞAK
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Başarılar
Fen Lisesi, kolejler ve Anadolu Liseleri başta olmak üzere öğrencilerimiz alanlarına uygun istedikleri liselere yerleşmiştir. Basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, satranç, resim vb. tüm müsabakalara öğrencilerimizin katılımına sağlayarak aynı zamanda sosyal gelişimleri sağlanmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
İl Merkezinde yürüyerek ve ya şehiriçi otobüs ile.
Ünalan Mh. 3. Nisan Sk. No:6 Merkez/UŞAK
İl Merkezi