UŞAK / MERKEZ - 23 Nisan Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmeler gününü yaptığımız etkinliklerle kutladık.

May

Okulumuz bünyesinde çıkarmaya başladığımız gazetemiz aylık olarak yayınlanacaktır. Nisan ayındaki gazetemiz yayına girmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Gazetemizi takip edin habersiz kalmayın ..

Mrt

Okulumuz bünyesinde çıkarmaya başladığımız gazetemiz aylık olarak yayınlanacaktır. Şubat ayındaki gazetemiz yayına girmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Gazetemizi takip edin habersiz kalmayın ..

Kas

Okulumuz bünyesinde çıkarmaya başladığımız gazetemiz aylık olarak yayınlanacaktır. Kasım ayındaki gazetemiz yayına girmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Gazetemizi takip edin habersiz kalmayın ..

Mrt

8. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE YÖNELİK DOÇ. DR. CÜNEYT AKAR TARAFINDAN '' SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİ VELİSİ OLMAK '' KONULU SUNUM YAPILDI

Mrt

8 SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS BAŞARISI ARTIRMAYA YÖNELİK YÖNELİK MOTİVASYON KAHVALTISI YAPTIK

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 101.yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ÇEŞİTLİ SPOR DALLARINDA BAŞARILAR KAZANARAK, MADALYA ALMAYA HAK KAZANDILAR. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Şbt

Okulumuz Erkek Futbol Takımı İldeki Okul Sporları Yıldızlar Futbol Turnuvasında Uşak Şampiyonu Olarak Çanakkale'de İlimizi Temsil edecektir. Başarılar Dileriz.

5. Sınıflar Olarak Uşak Müzesini Ziyaret Ettik